Самолетни билети Fly Niki

Съвремието ни предлага различни възможности за избор. Всичко зависи от нас, както и от нашите нужди. Нискотарифните компании отдавна не са толкова непознати и приемани с недоверие, както беше преди години. Хората отдавна не желаят да плащат повече пари, отколкото е необходимо. Това, до голяма степен, се отнася и до самолетните билети. Много хора вече са направили своя избор, предвид краткостта на полетите с по-евтините авиокомпании и тяхното сравнително удобство. По-малко пари за самолетни билети означава повече средства за почивката, която сте планирали.

Fly Niki е добре известна самолетна компания, особено в рамките на европейския континент. Тя е дъщерна фирма на една от най-големите немски авиокомпании, като нейните полети и съответните цени на билетите, са добър начин да посетите други страни, без да се съобразявате със сезона или дните на седмицата.

Самолетните билети на Fly Niki са едни от най-ниските сред останалите авиокомпании, като това се компенсира, най-вече, с предлагането на по-скромни услуги и удобства, които са характерни за останалите компании. Неслучайно полетите на тази нискотарифна авиокомпания са предназначени повече за туристи, отколкото за малко по-ангажирани посетители на съответните дестинации. Fly Niki осъществява полети до различни курорти в Турция, Египет, както и до столицата на Израел. Пътниците, доверили се на този превозвач, могат да избират между три класа полети, които предлага Fly Niki – Just Fly, Fly Classic и Fly Flex. В зависимост от избрания вид полет, пасажерите получават съответния брой мили, които се натрупват в т.нар. Top bonus система.

Пътниците на Fly Niki имат правото на малък ръчен багаж, който не трябва да е по-тежък от 6 кг. В някои случаи се разрешава и лаптоп, като това зависи, най-вече от тарифния полет, който са предпочели пасажерите. Това се прави, с цел да бъдат намалени до минимум разходите от гориво, свързани с пренасянето на багажи, по време на полетите с нискотарифните самолети на Fly Niki.

Допълнително