Самолетни билети Easy Jet

Авиокомпанията Easy Jet е синоним на нискотарифни полети. Няма да е преувеличено, ако посочим тази компания, като един от легендарните нискобюджетни превозвачи. Тя се е превърнала в синоним на изгодни цени, за сметка на определени удобства, с които пасажерите са свикнали в други компании.

Easy Jet е втората по големина британска авиокомпания, като броят дестинации и полети я нареждат между най-големите и популярни световни превозвачи. За да запазите своя билет за полет с Easy Jet е нужно да проучите подобна възможност, поне 3 месеца преди самата дата. Това се налага, както от ограничените места, с които разполагат самолетите на компанията, така и с огромната популярност, с която се ползва Easy Jet, като една по-изгодна опция за пътуване.

В началото на своето съществуване превозвачът стриктно е спазвал определени правила при закупуването на билети от пасажери. Самата покупка се е извършвала само по телефона, като с течение на времето и с навлизането на Интернет в бита на хората, тази опция постепенно преминава на заден план. Днес билети за Easy Jet могат да се поръчат и онлайн, като дори офертите за определени дестинации са по-изгодни, ако ги поръчате по Интернет. Компанията е известна и с лансирането на първия сайт за по-евтини полети в Европа, чрез който може да се закупят самолетни билети онлайн в реално време. Дълго време собствениците са били против навлизането на Easy Jet в Интернет, като това е било по-скоро резултат от недоверието, с което се е приемала глобалната мрежа и нейните възможности. Получава се така, че поръчките в сайта на компанията стават значително по-изгодни, отколкото тези по телефона. От всичко това печелят пасажерите, които получават това, което и очакват – изгодни условия за своето дългоочаквано пътуване.

Самолетните полети и билети Easy Jet са добра опция в съвременния свят, когато хората не желаят да харчат напразно парите си за илюзорни удобства по време на своите полети, като традиционна храна или повече място например.

Допълнително