Самолетни билети Bulgaria air

Ако искате да се доверите на най-добрата българска авиокомпания тогава, може би, изборът е ясен - Bulgaria Air. Самата компания няма дългата история и традиции на своите конкуренти, но всичко това се компенсира от професионализъм и безаварийни полети. Неслучайно Bulgaria Air има най-голям пазарен дял, в сравнение с останалите български авиопревозвачи.

Съвременните условия налагат гъвкавост, при разработването на различни икономически стратегии и бихме казали, че Bulgaria Air e най-добрият пример за това. Милионите превозени от компанията пътници са и нейната визитка. Тя отдавна е член на международното семейство на авиопревозвачите, като това става малко след нейното създаване – през 2008 г.

Ако искате да си закупите билет за полет на Bulgaria Air изборът е доста широк и разнообразен. Предвид налагането и развитието на различни летища в България, ако планирате да посетите Париж например, тогава може да избирате между основните български аеропорти – София, Бургас, Варна или Пловдив. Трябва да се има предвид и крайната дестинация, като най-удобни се оказват полетите на Bulgaria Air от столичното летище. Това не означава, че не може да си закупите билет за международния терминал в Бургас, при условие, че искате да пътувате за Париж, но самата цена ще бъде по-висока, както и продължителността на полета. Нерядко, при пътуване от Варна, Бургас или Пловдив до някой голям европейски град се предлагат и възможности с прекачване, което е доста интересна опция, но като цяло се губи време, а и средства, при прехвърлянето на друг полет.

Всъщност, най-добрата визитка на Bulgaria Air е нейното признание за национален превозвач, което не е никак маловажно, предвид нарастването на броя туристи, които ежедневно пристигат или отпътуват от българските летища. Всичко това е гарантирано, както с доброто обслужване на екипажа по време на самите полети, така и с разумните цени на самолетните билети, които предлага националният превозвач за пътуване до някоя от своите основни дестинации.

Допълнително