Най-евтини самолетни билети

Независимо с колко пари разполагате, едва ли бихте отказали отстъпка от цената на своето бъдеще пътуване. Не, това не е толкова невъзможно, колкото си мислите. Защото в днешно време може да спестите и да трупате отстъпки, дори и когато пътувате със самолет!

Най-евтините самолетни билети са за лоялни клиенти и за туристи, пътуващи най-вече в Европа. Неслучайно, повечето от нискобюджетните компании са базирани и развиват повечето от своята дейност на Стария континент. За да бъдете лоялен клиенти, дори и на нискотарифна самолетна компания, е необходимо да … пътувате повече. Колкото повече километри сте прелетели, толкова повече отстъпки получавате за своите бъдещи пътувания.

От друга страна най-евтините дестинации се оказват полетите до едни от най-популярните европейски градове. Не е необходимо да се купувате автобусен билет, до Рим например, защото един полет с по-евтина компания, не само ще ви излезе на подобна цена, но удобството на самолетния полет не може да се сравни с нищо друго.

Естествено, че евтините самолетни билети трябва да се запазят поне два месеца по-рано. Това, особено много, важи за полети до големите европейски градове през лятото, когато напливът на туристи от цял свят е огромен. Повечето нискотарифни компании може да ви спестят много пари, най-вече от летищни и пътни такси. Ако се чудите, защо един полет до Виена например, би ви струвал, колкото един автобусен билет от София до Варна, тогава нека споменем за изискванията и правилата на нискобюджетните компании. Техните самолети кацат в по-отдалечени и сравнително по-евтини летища, като по време на самия полет нямате право да носите големи ръчни багажи. Това се прави с цел, да се намалят разходите за гориво, които са неизбежни, при пътуване с прекалено много багаж. Така клиентите получават продукт, като самолетния билет, който е с по-ниска цена, а от своя страна самолетните компании имат възможност да увеличат своята популярност сред желаещите да пътуват, което неминуемо води и до повече пасажери на самолетите.

Допълнително