Блог
ekaterina

ekaterina

Кухненските помещения са едни от най-важните части във всеки дом, но наред с това и вземайки в предвид факта, че се употребяват най-много в тях се налага ремонт и подмяна на мебелите, два пъти по-често от всички останали помещения на дома.

Имате малък апартамент. Добре е да поставете нещата в ред повече или по-малко от нещата, които постоянно са в бъркотия. Разбирате, че очевидно има повече неща, отколкото е необходимо. Но не знаете как да се отървете от тях.

И луксът има цена? Ако вие сте от онази класа, която може да си го позволи, нека не губим време, а заедно да надникнем зад кулисите на агенции по недвижими имоти Unique Estates.

 

Кое определя цената на луксозни имоти София?

"Луксът е качеството на построяването, местоположението на дома, величината на имота - но също така е много лично"!

1. Луксозни удобства

От киносалоните до аркадни стаи, душове за обеззаразяване, тези домове включват най-изящните удобства". Луксозните имоти представят най-възмутителните домашни удобства, които някога сме виждали.

2. Поверителност

Много купувачи от висок клас, особено известни личности, които търсят начин да се прикрият от папараци и фенове, търсят за свои домове убежища далеч от целия шум. По този начин неприкосновеността на личния живот е премия и може да се осигури с големи дворове, високи стени и естествени зелени огради, както и затворени порти. Всичко това брани от любопитни погледи и очарова от гледна точка естетиката.

3. Произход

"За някои, луксът е неприкосновеността на личния живот с изумителен градски изглед, а за другите къща, в която да живее на брега на океана със собствен плаж“!

Почистването на дома отнема много време, особено ако боклука се натрупва в продължение на много години.

Живеете в един от най-красивите градове на България, а именно Пловдив. Това е чудесно, но паради големия брой на населението тук е необходимо често да сменяте жилището си. Веднъж за по-удобно място, втори път за по-изгодна цена или поради някаква друга причина. Когато се налага преместване е добре предварително добре да се организираме.

Фирма за почистване на къща от стари мебели предлага услуги на товарачи на стари мебели.

При закупуване на нови мебели и поддръжка на дома с ремонти има много ненужни боклуци, които искате да изхвърлите от апартамента и да изнесете на специални депа. За да направите това, ще ви е необходим специален камион, споразумение с депата за отстраняване на боклука и услуги на движещи се лица. Премахването на стари мебели е една от най-популярните услуги, която не можете да направите сами.

Трикотажна рокля е универсално нещо в гардероба. С нея може да отидете на празника, при приятели и дори да летите на самолет.

Основното нещо е да изберете правилния стил облеклото и аксесоарите към него. "Дамският експерт" припомня, с какво и как да носите трикотажна рокля, за да бъдете въплъщение на женственост и елегантност.

Да вземе предвид оптимизация на търсачките. Всеки самоуважаващ се бизнес собственик днес знае, че една SEO компания е важна част от маркетинговата стратегия за насърчаване на онлайн бизнес.

Нека ви попитам: Как изглежда вашата кутия за сапун?

Между шума и суетата на този натоварен сезон е лесно да се забравим за почистването на някои от по-очевидните места в дома. Разбира се не го правим умишлено, но се случва да забравяме.

Ако искате да спестите на вашия роднини вдишване на прах, когато отваряте щорите в спалнята, следвайте тези съвети. Наред с тях ви предлагам и контакт с тези фирми по различни услуги за дома:

EVROSONDA.COM – сондажи за вода;

EVRO5.COM – почистване на дворове;

DEPO.BG – фирма за извозване на депо.

Всички дистанционни – малко от нас се замислят, но дистанционните за телевизор, стереоуредба, климатик са най-бързо зацапващите се устройства на дома. По копчетата им измежду тях полепват милиони микрочастици. Те се предават от ръка на ръка, а така се предизвикват и различни заболявания. Затова не се колебайте, а извършете микробите веднага. Просто избършете с антибактериални кърпички.

Микровълновата

Кой иска да яде доматен сос от миналата седмица, тъй като по стените на микровълновата е останала храна и най-вече пръски доматен сок? Поставете една купа с чаша вода и резен лимон в уреда и го включете високо в продължение на няколко минути. Оставете да изстине в продължение на 15 минути, след което избършете вътрешността с гъба. Сега всеки може да направи пуканки за микровълнова, и няма да се налага да се притеснявате!

Кранчета и батерии за душ

За да прогоните плесен и бактерии от кътчета около вашата баня, вземете една стара четка за зъби. Влакната измийте с топла вода и сапун. Места, които не могат да се видят стават по-достъпни и не убягват на финият косъм на четката за зъби. Доверете се на изпитания метод и дори гостите ви ще го оценят.

Сапунерка или автомат

Кой иска да си мие ръцете със сапун, който е вече лигав? Достатъчно е само да изплакнете на течаща вода и да подсушите. Най-добре е на струя въздух, като задължително сапунерката или автомата трябва да са подсушени предварително с кърпа.

Душът и душ кабината

За да се гарантира комфорт на гостите ви, трябва да помислите за добре почистената душ кабина. Всяко ъгълче трябва да е минато добре с препарат, а след това подсушено, всичко включително релсите, по които се движи. Използвайте хартиена кърпа, напоена с оцет и в продължение на 30 минути, отрийте и оставете да подейства над мръсотията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всеки един от нас поставен в голямо и празно пространство ще почувства две основни неща – лека потиснатост и съвсем малък спрямо размерите на помещението. Тогава представете си още една ситуация в основите на голяма кула (например Айфеловата), дали тогава ще се чувствате нищожни дори за собствените си очи?

Страница 1 от 3

Допълнително