Блог
Четвъртък, 30 Ноември 2017 19:38

Подходяща ли е плетената рокля на самолет

Написана от 

Трикотажна рокля е универсално нещо в гардероба. С нея може да отидете на празника, при приятели и дори да летите на самолет.

Основното нещо е да изберете правилния стил облеклото и аксесоарите към него. "Дамският експерт" припомня, с какво и как да носите трикотажна рокля, за да бъдете въплъщение на женственост и елегантност.

 

Ако имате желание да бъдете и да се чувствате красива и добре поддържана жена, а не леля на средна възраст в дънки и безформено спортно яке, то изберете плетена рокля. Роклята с вълнено каре и бял елемент е идеална и делова.

Може да се чувствате женствена и елегантна в условията на доста сложен климат. За целта се облечете в топла и удобна трикотажна рокля, защото на летището понякога има голямо чакане.

Каква плетена рокля да избирате?

Дами, които не могат да се похвалят с параметрите на модел, трябва да са предпазливи с трикотажни рокли, като неправилно избран стил роклята може да добавите допълнителни килограма и да подчертае недостатъците на фигурата. Все пак, това не означава, че трябва да се сложи край на модата през студения сезон, който е почти шест месеца. Ще бъде по-правилно да положите двойно усърдие в изборът на плетени дрехи.

За да не се бъркате при купуването на трикотажна рокля, използвайте нашите съвети.

Красивата жена в зимния гардероб може да има поне две плетени рокли, които изящно подчертават гърдите и елегантната талия;

Миниатюрните дами предпочитат здраво прилепващи рокли с вертикални ивици и яка с висока ширина. Това облекло визуално ще украси силуета.

Жените с типа фигура "круша" е важни да балансират тежките бедра и крехката горна част на тялото. Това може да стане с помощта на плетена рокля с обемистата горна част, която разширява бедрото до полата на коляното.

Лейди, чиито широки рамене и тесни бедра са видимо осезаеми е по-добре е да се спрат на изборът също с пухкави модели пола.

Триизмерните рокли изглеждат страхотно за жените с типа фигура "правоъгълник". И тук за дамите с великолепни форми от обемни плетени качулки са стиловете „а ла Алла Пугачева“ и все пак е по-добре да се откаже. Най-добрата инвестиция в гардероба е да си купите плетена рокля с прав силует - https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D0%B2-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE-%D1%8F%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%86%D0%B8%D0%BF-%D0%BD.

С какво да носим трикотажни рокли?

Върху плетена рокля с дължина до коленете изглеждат добре фини и елегантни обувки, като например високи ботуши за височина на тока 4-7 см или класически ботуши с ниска подметка.

По-дългите модели рокли са перфектно съчетани с ботуши и боти.

Като аксесоари може да използвате широки колани, тънки колани, ярки и интересни брошки, големи мъниста. Но от носенето на бижута в комбинация с трикотажни или плетени дрехи е по-добре да се откаже: те просто подчертават непретенциозния стил на роклята.

Плетените рокли, напомнящи удължени пуловери и туники, по принцип не се нуждаят от допълнителни аксесоари. Въпреки това, ако искате да добавите костюм към вашето облекло, може да вържете ярък шал около врата.

Ако костюмът изглежда твърде обемист, вземете колан тип пояс.

Не носете плетени рокли качулки с тънки чорапогащи. За да изглеждате интересни и елегантни е по-добре да предпочитате монофонични или контрастни гамаши, лакти и дори тесни дънки или панталони.

Както виждате, събирането на елегантна плетена рокля и правилните аксесоари за нея не е толкова сложно. Основното нещо е да не се страхувате да експериментирате!

 

Допълнително