Блог
Сряда, 25 Януари 2017 17:30

Aрт пакети: добавете до ризата

Написана от 

В тази епоха на самостоятелност, офис работникът, всеки мъж и всяка грижовна жена трябва да знае как да добави багажа си умело и старателно в куфара за път.

За да се транспортират и съхраняват ризите си има тактики. Независимо от това дали сте събирате куфара или просто да добавите нещата, на рафта все ще са ви от полза тези похвати. Разбира се, класически тип облекло се нуждае от повече грижи, отколкото, да речем, спорт. Ризи и костюми са за предпочитане. Трябва да се съхраняват в гардероба, да висят на закачалка. Но ако предпочитате да ги постави на рафта, определено ще трябва да се научим на това.

Как се сгъва риза

Нека разгледаме два варианта за решаване на този труден проблем. Още повече, че процесът е много подобна на геометрията на пъзела. Вариант номер 1 (бързо): Поставете риза с "лицето" надолу; ризата визуално е разделяне на три части от горе до долу, като третата част се огъва обратно към средата на рамото на ръкава; След това вземете ръкава и го увийте три пъти; другият вариант е с повдигане на маншетите до яка; долната част на ризата, 5-7cm, деформира едновременно и повишава дъното на ризата на областта на шията; ризата е готова за съхранение! Вариант номер 2 (за дълго време, но качествено съхранение): ако просто изгладите продукта, изчакайте, докато се охлади, в противен случай цялата работа ще доведе до нищо; първото нещо, което е абсолютно затегнете всички копчета и свръзки, включително маншетите; Поставете предната част на нещо надолу върху чиста, твърда повърхност - маса или дори на пода; разгърне всички гънки, така че да не е набръчкана; Хванете една ръка върху рамото на ръкава и втората страна, която има изглед права линия, хванете долния ръб и дърпайте, можете да получите чист линия на прегъване; Направете същото и с втората втулка; разделете визуално и хоризонтално на две равни половини, сгънете горната и долната половина половината. Така вашия продуктът е готов за поставяне в багажа за път или в гардероба.

Вече сте готови за пътуване, интервю, да отидете със самолет на другия край на земята, или да се срещне с приятелката си! Може да се наложи малко време, за да практикувате, как се прибира риза. Но ако овладеете изкуството на опаковката, вашият стил ще се възползва от това и вашите вещи ще бъдат винаги в перфектно състояние. Както е известно, красиво облечените хора се чувстват по-уверени, което само по себе си нос и половината от успеха.

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM – фирма за извозване на мебели;

OBSHTINI.COM – фирма за извозване на боклуци;

HAMALSKI.COM – фирма с хамалски услуги.

 

 

 

 

 

 

 

 

Допълнително